Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرگروه رشته زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: رشته‌های میکروبیوژلوی و زيست‌شناسی سلولی مولکولی رشته‌هایی جذاب با بازار کار مناسب محسوب می‌شوند.

 چنگیز احمدی‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر، رشته‌های مرتبط با زیست‌شناسی را یکی از رشته‌های جذاب و تخصصی و درعین حال دارای بازار کار در صنایع مختلف ذکر و عنوان کرد: رشته میکروبیولوژی و زیست‌شناسی سلولی مولکولی در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رشته زیست‌شناسی با گرایش ژنتیک، زیست‌شناسی با گرایش میکروبیولوژی صنعتی و زیست‌شناسی با گرایش بیوشیمی در مقطع کارشناسی ارشد و رشته ژنتیک مولکولی در مقطع دکتری تخصصی واحد اهر دایر هستند.

 مدیر گروه زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اظهار کرد: رشته‌های ذکرشده در راستای تسهیل در ادامه تحصیل  علاقه‌مندان رشته علوم تجربی استان آذربایجان شرقی و منطقه ارسباران در سال ۱۳۸۷ با جذب استادان مجرب  کشور و بورس فارغ‌التحصیلان ممتاز این رشته ایجاد شده است.

 

احمدی‌زاده در تشریح رشته میکرو‌بیولوژی با گرایش پزشکی، غذایی و صنعتی افزود: میکروبیولوژی با میکروارگانیسم‌ها یعنی موجودات ریز ذره‌بینی سر و کار دارد و جنبه مهم این رشته مبارزه با میکروارگانیسم‌های خطرناک و بیماری‌زاست که حیاط انسان‌ها، حیوانات و گیاهان را به خطر می‌اندازند.

میکروبیولوژیست مسیر بیماری‌ها را متوقف می‌کند

 وی اضافه کرد: میکروبیولوژیست می‌تواند با شناسایی روش و مسیر ایجاد بیماری‌ها، این مسیر را متوقف کرده و از چرخه و سیر بیماری جلوگیری کند.

مدیر گروه رشته‌‌های زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اظهار کرد: جنبه دیگر این رشته‌ها، استفاده بهینه و مناسب از میکروارگانیسم‌ها برای تولید مواد غذایی و تبدیل بهینه صنایع غذایی مانند تهیه پنیر، ماست و یا حتی نان و تولید داروهای پزشکی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در تکمیل توضیحات خود درباره علم میکروبیولوژی به آنا گفت: این علم در مورد چگونگی استفاده بهینه از میکروارگانیسم‌ها و جلوگیری از ضررها و زیان‌هایی که این موجودات ریز ذره‌بینی می‌توانند به حیات انسان‌ها، دام‌ها و نباتات وارد کنند، بحث می‌کند.

امکانات آزمایشگاهی و عملی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

وی امکانات آزمایشگاهی و عملی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را یادآور شد و افزود:  این دانشگاه به لحاظ فضا و تجهیزات مناسب آزمایشگاهی مرتبط با علوم زیستی بین واحد‌های دانشگاهی استان آذربایجان ‌شرقی موقعیت منحصربه‌فردی دارد و با دارابودن استادان با‌تجربه و کادر آزمایشگاهی جزء دانشگاه‌های موفق بوده و  جزء سه دانشگاه برتر از نظر تجهیزات آزمایشگاهی در استان است.

احمدی‌زاده یاد‌آور شد: این گروه مجهز به آزمایشگاه تخصصی میکروبیولوژی، ژنتیک و بیوشیمی و آماده ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان بوده و در کنار موارد ذکرشده برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی  ازجمله، الایزاPCR، شناسایی آنزیم‌ها و مقاله‌نویسی آماده  است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در مورد بازار کار فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها گفت: در رشته میکروبیولوژی، ژنتیک و بیوشیمی، بخش اصلی کار دانشجویان مربوط به آزمایشگاه‌های تشخیص طبی است و فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها می‌توانند در سازمان‌های حوزه بهداشت و درمان، پژوهشگاه نفت، آزمایشگاه پاتولوژی و میکروب‌شناسی، بیمارستان‌ها، بخش‌های تحقیقاتی صنایع غذایی و دارویی،کشاورزی، محیط زیست و تهیه لوازم آزمایشگاهی شرکت‌ها و شرکت‌ های دانش‌بنیان جذب و مشغول به کار شوند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در رشته ژنتیک نیز علاقه‌مندان می‌توانند در مراکز مختلف تحقیقاتی از قبیل آزمایشگاه‌های ژنتیک، وزارت جهاد کشاورزی، مراکز پژوهشی وزارت علوم، مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی مشغول کار شوند.

انتهای پیام/4117/4062/

دانشجویان رشته میکروبیولوژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دانشجویان رشته میکروبیولوژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دانشجویان رشته میکروبیولوژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دانشجویان رشته میکروبیولوژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر زيست شناسی سلولی میکروارگانیسم ها زیست شناسی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان بین در مراسم تجلیل و تقدیر از اساتید و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین علیه السلام، با تاکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، عنوان کرد: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال گذشته نشان می دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می رسد در قوس نزول و سقوط می افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین ریاست دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است خاطرنشان کرد: نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید با هم باشند و این آن ایده جدید نجات بخش آموزش عالی است. تربیت تخصصی بر اساس آمایش سرزمین و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید است. آموزش عالی می باشد، زیرا دانش آموختگان بر اساس نیازها و پتانسیل های موجود در منطقه امکان بهره برداری درست و مناسب از دانش خود را کسب خواهد کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی بیان کرد: خواسته جامعه و خانواده ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و... است.

وی افزود: در دانشگاه باید از حافظه محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده انگاری در فهم وحل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می گیرد.

این مسوول دانشگاهی در ادامه سخنان خود مطرح کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

دیدار و گفت و گو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفتگو با اساتید همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل ها و کانون ها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیات علمی تازه در گذشته، مرحوم دکتر سرگلی زاده از دیگر برنامه های این سفر یک روزه بود.

کد خبر 6095096

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • دکتر جهان‌بین: دانایی که منجر به توانایی نشود، مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی