Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از وجود 2 آزمایشگاه تحقیقاتی «آنالیز دستگاهی» و «علوم زیستی» در واحد دانشگاهی اهر خبر داد و گفت: در این آزمایشگاه‌ها پروژه‌های عملی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری انجام می‌پذیرد.

 اسدالله شفیع‌زاده در بیست و سومین شماره از معرفی ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اظهار کرد: این واحد دانشگاهی در بخش آزمایشگاه‌ها بیش از 110 باب آزمایشگاه و کارگاه با تجهیزات و دستگاه‌های مجهز به فناوری‌های نوین راه‌اندازی کرده که استادان، دانشجویان و پژوهشگران می‌توانند در قالب طرح‌های ساها(سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) و ساتا(سامانه آزمایشگاه‌های تحقیقات آزاد) از امکانات و تجهیزات دانشگاه اهر در راستای تحقیق و پژوهش بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

4 مرکز تحقیقاتی جدید در استان زنجان راه‌اندازی می‌شود

کنسرسیوم تولید قطعات صنعتی در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان راه‌اندازی شد

ساخت قطعات سفارشی برای رفع نیاز صنعتگران

وی با اشاره به ایجاد دو آزمایشگاه تحقیقاتی آنالیز دستگاهی و آزمایشگاه تحقیقاتی علوم زیستی در  واحد دانشگاهی اهر افزود: در این آزمایشگاه‌ها علاوه بر برگزاری کلاس‌های عملی مربوط به گروه‌های آموزشی، پروژه‌های عملی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری و سایر پروژه‌های تحقیقاتی خارج از دانشگاه انجام می‌پذیرد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درباره تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در این واحد دانشگاهی گفت: دستگاه‌های GC_MS، HPLC-Analytical، HPLC_Preparative، و FTIR و UV_Visible در آزمایشگاه تحقیقاتی آنالیز دستگاهی ازجمله تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در این واحد دانشگاهی هستند.

شفیع‌زاده دستگاه‌های متعددی ازجمله ترموسایکلر، انواع الکتروفورز، ایزا، انکوباتورهای مختلف، انواع میکروسکوپ برندهای معتبر جهانی ازجمله اینورت و فلورسانس، تجهیزات کشت سلولی، نوار قلب و اسپیرومتر، فتومتر و... در آزمایشگاه علوم زیستی را به‌عنوان دستگاه‌های شاخص آزمایشگاهی در این واحد دانشگاهی نام برد که در رشته‌های شیمی، مهندسی شیمی، شیمی دارویی و مجموعه رشته‌های مرتبط با علوم زیستی و مهندسی کشاورزی کاربرد دارند.

راهکارهای واحد اهر برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی

وی با بیان اینکه برای آزمایشگاه همکار استاندارد نفت در حال پیگیری و اخذ مجوزهای لازم هستیم، خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر علاوه بر ارائه خدمات آموزشی و تحقیقاتی در زمینه ارتقای مهارت‌ها و آموزش تکنیک‌های به‌روز علوم آزمایشگاهی نیز از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی فعال هستند.
 
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درباره اقدامات این واحد دانشگاهی برای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی دانشگاه به آنا گفت: حضور کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها در دوره‌های آموزشی که در مؤسسات معتبر داخلی برگزار می‌شود، می‌تواند باعث گسترش دانش آزمایشگاهی و عملی دانشگاه شود.

شفیع‌زاده مطرح کرد: علوم تجربی امروزه جزء علومی است که در زمینه تکنیک‌های آزمایشگاهی تشخیصی و روش‌های درمانی دارای پیشرفت و روزافزون و متناسب با نیازهای روز است و از طرفی آموختن روش‌ها و تکنیک‌های به‌روز و پیشرفته آزمایشگاهی کلید تشخیص‌های صحیح و درمان‌های موفق خواهد بود.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز با بهره‌گیری از استادان مجرب و کارشناسان متخصص و دستگاه‌های فوق پیشرفته و فضای آزمایشگاهی مناسب برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی در تکنیک‌های مطرح و به‌روز علوم آزمایشگاهی گام‌های مؤثری برداشته و در زمینه‌هایی مانند آموزش PCR، الایزا و روش‌های تخصصی بررسی بیوشیمیایی خون و مایعات بدن، میکروبیولوژی و هماتولوژی کارگاه‌های تخصصی سالانه برگزار می‌کند.

ثبت دو آزمایشگاه واحد اهر در شبکه آزمایشگاهی

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درباره برنامه‌های این واحد دانشگاهی برای تحقق جهش تولید مطرح کرد: از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی‌های علمی و نیز انجام تحقیقات دانش‌بنیان برای تولید محصولات مختلف می‌توان برای تحقق جهش تولید و رونق تولید کمک کرد.

شفیع‌زاده با بیان اینکه یکی از استادان هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر موفق به تولید محصولات شوینده و محلول‌های ضدعفونی‌کننده برای مبارزه با کرونا شده است، درباره فعالیت در زمینه سامانه‌‌های ساها و ساتا توضیح داد: در این زمینه لیست تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی که قابلیت ارائه خدمات را دارند در سامانه ساها اطلاع‌رسانی شده و نیز دو مورد آزمایشگاه تحقیقاتی در قالب سامانه ساتا به ارائه خدمات فنی می‌پردازند.

وی درباره موفقیت آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به‌منظور پیوستن به شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری عنوان کرد: دو آزمایشگاه آنالیز دستگاهی و علوم زیستی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری ثبت‌نام شده‌اند که مراحل آنها در شبکه در حال انجام است.

انتهای پیام/4121/4062/

آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر آزمایشگاه و کارگاه های واحد اهر

منبع: آنا

کلیدواژه: آزمایشگاه های دانشگاه آزاد آزمایشگاه تحقیقاتی همکار استاندارد پروژه های تحقیقاتی آزمایشگاه تحقیقاتی واحد دانشگاهی آنالیز دستگاهی آزمایشگاه ها واحد اهر علوم زیستی شفیع زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد