Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: «مقالات کاربردی کم است و در  مقالات درج شده به معضلات و مشکلات کشور که می‌تواند راهگشا برای کشور باشد بی‌توجهی می‌شود.»

علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر، اظهار کرد: «راه‌اندازی سامانه پایش آزاد و شناسایی مشکلات جامعه بر اساس پژوهش‌های کاربردی در قالب  پایان‌نامه یک اقدام مثبت و حرکتی ارزشمند برای شناخت کارشناسانه مشکلات جامعه بر اساس تحقیقات میدانی و پژوهش‌های تخصصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی پژوهش‌های کاربردی در پیشرفت و توسعه کشور را مهم ارزیابی کرد و گفت: «متأسفانه در کشور ما از این ظرفیت بالقوه استفاده بهینه نشده و حتی در خود مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها نیز به امر پژوهش توجه جدی نمی‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر افزود: «اکنون کمتر از 10درصد ظرفیت‌های دانشگاهی کشور صرف پژوهش می‌شود که این امر خود نشان از مغفول‌ماندن بحث پژوهش در مراکز علمی است.»

سلیمی از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برای حمایت از طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های پرمحتوای علمی در زمینه‌های مختلف خبر داد.

این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که  با اهتمام جدی استادان و دانشجویان بتوانیم گام‌های عملی در راستای منویات مقام معظم رهبری در حوزه پژوهش و تولید علم برداریم.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی علل افت پژوهشی در دانشگاه‌ها را کم‌توجهی به مقالات کاربردی با محتوای علمی و پژوهشی عنوان کرد و افزود: «مقالات کاربردی کم است و در  مقالات درج شده به معضلات و مشکلات کشور که می‌تواند راهگشا برای کشور باشد بی‌توجهی می‌شود.»

سلیمی بر رعایت اخلاق پژوهشی در قالب وقت‌شناسی، اخلاق‌علمی، استناد، رضایت‌درونی، سپاسگزاری و نقد‌پذیری تأکید کرد.

انتهای پیام/4117/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر علی سلیمی سامانه پایش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان از دریافت مبلغ بیش از ۴۹۰ میلیارد ریال تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

محمدرضا جعفری دوازدهم اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: بر اساس پیگیری‌های به عمل آمده و در راستای کمک به ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان و دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان، از محل تبصره ۱۶ و ۱۸ برنامه بودجه سال ۱۴۰۲، ۴۹۱ میلیارد و ۴۷۸ میلیون ریال تسهیلات خوداشتغالی جذب شد.

وی تصریح کرد: این مبلغ برای ۵۰۶ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه از محل تسهیلات در اختیار بنیاد برکت، سازمان صنعت، معدن و تجارت، صندوق کارآفرینی امید، بسیج سازندگی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم